Mors dag!!

Snart är det dags för mors dag igen!!! Den 30 maj är vår alldeles egen dag. Om någon av er som läser detta inte hittat den perfekta morsdagspresenten, eller helt enkelt en gullig ego-present om ni själva är mammor, surfa genast in på www.simplycolors.se De har UNDERBARA mors dag-tröjor för alla härliga barn. Kolla bara den HÄR tröjan, eller den HÄR. Jag funderar på att beställa båda bara för att de är sååå söta. För mors dag-presenter får jag nog vänta med tills jag antingen hittat en karl, eller lilla E är så stor att han själv gör presenter till sin mamma :-)

Självklart finns det mycket mer fint på deras sida. Vi har beställt allt ifrån namntröjor, till tröjor med roliga texter där. Allt har varit kanonbra kvalitet och vi är så nöjda!

Choklad!!!

Jag är inget superfan av choklad med smak. Ska jag äta choklad ska det vara antingen helt vanlig choklad, eller med hasselötter i. Några få undantag finns dock. Förra sommarens nyhet från Marabou, den sommarvarianten med jordgubbar vart en riktig favorit. Jag gillar Marabou Sensation med mandel och havssalt och min nya kärlek är Marabou Polka. Tror att jag aldrig smakat något så underbart gott. Chokladen smakar som Marianne-godis. Mums!!!

Marabou med jordgubbarMarabou sensation. MumsJag är inget superfan av choklad med smak. Ska jag äta choklad ska det vara antingen helt vanlig choklad, eller med hasselötter i. Några få undantag finns dock. Förra sommarens nyhet från Marabou, den sommarvarianten med jordgubbar vart en riktig favorit. Jag gillar Marabou Sensation med mandel och havssalt och min nya kärlek är Marabou Polka. Tror att jag aldrig smakat något så underbart gott. Chokladen smakar som Marianne-godis. Mums!!!

Hupp, vad mycket chokladsnack... PMS på ingång kanske ;)

Ny Blogg, nytt nick, Ny början

Vad kan vara bättre än en nystart såhär i vårtider? Många irritationsmoment, glädjeämnen och alltmänt tråk ska avhandlas och en hel del gnäll ska yttras. För likt en härlig gegga av dessa saker är livet som ensamstående, högskolepluggande småbarnsmorsa i ett oglamoröst, invandrartätt ghettoområde i en halvstor stad i mellersta Sverige.


Lev för att älska, älska för att leva!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0